Hamme gaat voluit voor glasvezel!

Fiber-to-the-Home (FttH) voor iedereen in Hamme
16 november 2022 in
Hamme gaat voluit voor glasvezel!
Frédéric Norro

Sinds enige tijd genieten de inwoners in delen van Hamme centrum van veel sneller en stabieler internet dankzij de uitrol van fiber (=glasvezel) doorheen de centrumstraten.

De brandweer van Hamme kan nu sneller en efficiënter opereren dankzij de ongelimiteerde capaciteit en allerhoogste betrouwbaarheid van glasvezel.

Scholen zoals GO! Mira en de GO! Scholen in beweging kunnen nu het educatieve programma terdege uitvoeren, glasvezel is hiervoor onontbeerlijk!
Het vak Digi-Art is uniek in Vlaanderen, hier worden 21ste-eeuwse vaardigheden centraal gezet waar kinderen het digitale en creatieve met elkaar verbinden.

De openbare nutsvoorziening glasvezel is voor elke Hammenaar toegankelijk, en is een voorziening van maatschappelijk nut om de kosten voor de bewoners te doen dalen, wat in deze uitdagende economische tijden voor veel mensen een echte verademing betekent!

Check de informatiepagina op https://www.glasvezel.be/hamme voor meer informatie en aansluitbaarheid, en geniet van een GRATIS aansluiting op het hoofdnet, zolang de fase van de huisaansluitingen bezig is.

Hamme gaat voluit voor glasvezel!
Frédéric Norro 16 november 2022
Deel deze post
Labels
Archiveren